Seleccionar página

The Magical
Journey of Claus

Túnel de Nadal

A partir del 2 de Desembre

Día(s)

:

Hora(s)

:

Minuto(s)

:

Segundo(s)

Diuen que en algun racó d’aquestes muntanyes, existeix molt amagat un lloc molt especial…
Tan especial i curiós com no us podríeu imaginar!

Diuen que aquest lloc és un bosc encantat, però no és un bosc encantat qualsevol… en aquest bosc, s’hi crea la màgia de Nadal! Els seus habitants treballen tot l’any perquè el dia de Nadal, el dia dels, reis, el dia del tió, el pare Noel… Totes les cases s’omplin de la seva màgia.

Es diu que a cada pas que camines, s’il·lumina pols d’estrelles que deixen caure les fades de Nadal, i que si fas molt de silenci, fins i tot pots escoltar els follets com xiuxiuegen els desitjos que els hi arriben de tots els nens del món.

Està tot ple de cuques de llum que il·luminen el camí, i si tens molta sort, et pots trobar els tres reis de l’orient i el pare Noel fent broma a la caseta del bosc.

Però no tothom hi pot entrar, té una entrada secreta, que només els que creuen en la màgia de veritat poden veure.

Així que si creus molt en la màgia, tanca els ulls, desitja-ho molt fort, torna’ls a obrir i que comenci l’aventura…

Ep que ha passat!?

La bruixa del bosc que feia molts anys que estava adormida a causa d’un encanteri s’ha despertat i ha robat la màgia de Nadal! Ha trobat l’entrada secreta i ho ha deixat tot fosc… Ningú recorda la màgia de Nadal! Les fades no saben fer pols d’estrelles, els follets ja no saben escoltar els desitjos dels nens i nenes, les cuques de llum s’han adormit, i els tres reis i el Pare Noel ja no fan bromes… Cap habitant recorda res!

Per sort un follet despistat que voltava encantat rebuscant entre les cartes dels nens, ho ha vist tot i s’ha pogut amagar… Necessita ajuda, hem de salvar la màgia de Nadal!

Correu, desitjeu-ho molt fort i aneu-lo a ajudar!

The Magical Journey of Claus

participa a l’esdeveniment!

Els nostres col·laboradors